Creare site WEB DE prezentare

Cauti servicii de creare site web de prezentare? La BrandLocked, de peste 10 ani, construim site-uri care se claseaza pe prima pagina Google, si atrag ORGANIC clienti! Daca-ti doresti un website de prezentare care este un adevarat motor de generare lead-uri, ai ajuns la locul potrivit!

Personalizare Completa

Site-ul pe care ti-l doresti, livrat exact asa cum iti doresti! Oferim servicii de creare site web de prezentare personalizate 100%. Fara teme predefinite, fara design-uri copiate!

Optimizare SEO

Un site web este inutil daca nu este vizibil. La BrandLocked Implementam cele mai bune practici SEO inca de la inceput, pentru a ne asigura ca site-ul tau este SEO ready si indexat rapid.

Functionalitati avansate

Deloc plictisitoare! Site-urile web livrare de noi sunt imbogatite cu functionalitati premium care cresc conversiile si conving rapid vizitatorii sa-ti devina clienti.

Design Impecabil

Original, atractiv, interactiv. Dezvoltam website-uri cu interfete usor de utilizat, asigurandu-ne ca vizitatorii pot gasi rapid si eficient informatiile de care au nevoie.

De ce noi?

Dezvoltam site-uri web care vand din prima!

Un site web de prezentare reprezinta fundamentul prezentei online a oricarei afaceri. La BrandLocked, intelegem importanta unui astfel de instrument si ne asiguram ca fiecare site pe care il construim nu numai ca arata excelent, dar functioneaza si la parametri optimi pentru a satisface nevoile afacerii tale si a atrage clienti noi.

Echipa noastra este compusa din dezvoltatori web, designeri si specialisti SEO cu experienta vasta in domeniul tehnologic si creativ. Acest amestec de competente ne permite sa cream site-uri web nu doar atractive din punct de vedere vizual, ci si optimizate pentru performanta si usurinta de utilizare. Nu suntem doar un furnizor de servicii creare site web, ci un partener de incredere in construirea si consolidarea prezentei online a afacerii dtale. Alegandu-ne, te asigurai ca site-ul tau web va fi un instrument puternic si eficient, gata sa-ti sprijine obiectivele de business.

promovare online, agentie marketing online, creare site web, creare magazin online, mentenanta site web, app development, reclame google ads, reclame facebook, promovare tiktok, Promovare LinkedIn, Promovare Twitter, servicii grafica,design logo, brand naming, strategie de brand, Servicii Rebranding, fotografie produs, Servicii copywriting, promovare cu influenceri, website

Creare Site Web

Ce includ pachetele noastre?

creare magazin online, creare site web, agentie marketing, servicii promovare

Personalizare Completa

Oferim solutii personalizate de care site web, care sa corespunda perfect cerintelor si obiectivelor specifice ale fiecarui client. Nu aplicam solutii predefinite!

Fiecare site web este construit de la zero, avand in vedere nevoile si preferintele tale, dupa ce ti-am prezentat o tema de design.

Optimizare SEO Integrata

Pachetele noastre de crere site web de prezentare includ optimizare inca din faza de design si dezvoltare, deci vei atrage trafic de calitate imediat dupa lansare. 

Acest lucru creste vizibilitatea online si contribuie la o mai buna clasare in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare.

Securitate Robusta

Implementam masuri avansate de securitate pentru a proteja site-urile clientilor nostri de atacuri si brese de securitate.

Toate pachetele noastre de creare site web includ certificate SSL, dar si monitorizare si interventii rapide in cazul aparitiei problemelor de securitate.

Suport & Mentenanta

Tine-ti site-ul constant actualizat si in top! Oferim pachete de mentenanta site web pentru a asigura ca site-ul tau functioneaza fara probleme pe termen lung. 

Suportul nostru tehnic este disponibil pentru orice intrebari, demouri sau modificari de care ai nevoie, chiar si dupa lansarea site-ului.

promovare online, agentie marketing online, creare site web, creare magazin online, mentenanta site web, app development, reclame google ads, reclame facebook, promovare tiktok, Promovare LinkedIn, Promovare Twitter, servicii grafica,design logo, brand naming, strategie de brand, Servicii Rebranding, fotografie produs, Servicii copywriting, promovare cu influenceri

Cine suntem

Pachete COMPLETE de creare site web, la preturi accesibile!

Agentia noastra a fost lansata in 2009 in Orlando, Florida, si acum se adreseaza clientilor din intreaga lume din sediile noastre din Europa de Nord si de Est si Statele Unite. Alatura-te si tu celor peste 300 de clienti care si-au crescut profiturile si vizibilitatea lucrand cu noi pentru servicii de creare site web.

De-a lungul anilor, am lucrat atat cu startup-uri cat si companii Fortune 500, din peste 20 de industrii, deci, avem experienta necesara sa-ti aducem rezuktatele dorite!

Preturile noastre

Pachete creare site web

Silver

lei2000
lei 1000
 • Website landing page (o singura pagina)
 • Design unic, website creat de la zero
 • Creare continut (max. 2000 cuvinte)
 • Formular contact/comanda personalizat
 • Localizare Google Maps avansata
 • Panou administrare personalizat
 • Incarcare rapida (sub 3 secunde)
 • Butoane contact whatsapp/telefon/email
 • SEO ready

Gold

lei 2000
 • Website 5-8 pagini
 • Gazduire INCLUSA 6 luni
 • Design unic, website creat de la zero
 • Creare continut pentru toate paginile
 • 6 Functionalitati Premium (chatbot, localizare Maps, butoane contact sticky, formulare personalizate, slidere interactive, portofoliu, sectiune blog, galerii foto/video etc.)
 • Panou administrare personalizat
 • Incarcare rapida (sub 3 secunde)
 • SEO ready
Popular

Platinum

lei 3800
 • Website 8-20 pagini
 • Gazduire INCLUSA 1 an
 • Design unic, website creat de la zero
 • Creare continut pentru toate paginile
 • 10+ Functionalitati Premium (chatbot, localizare Maps, butoane contact sticky, formulare personalizate, slidere interactive, portofoliu, sectiune blog, galerii foto/video etc.)
 • Panou administrare personalizat
 • Incarcare rapida (sub 3 secunde)
 • SEO ready

Portofoliul Nostru Creare Site Web

Site-urile lor...cartea noastra de vizita!

Ajutam companiile ambitioase sa genereze mai mult profit prin cresterea gradului de constientizare, cresterea traficului web, conectarea cu clientii si cresterea vanzarilor! Lucreaza acum cu noi pentru servicii creare site web!

Ani de Activitate
0 +
CLIENTI MULTUMITI
0 +
EXPERTI MARKTING
0 +
TARI IN CARE LUCRAM
0
promovare online, agentie marketing online, creare site web, creare magazin online, mentenanta site web, app development, reclame google ads, reclame facebook, promovare tiktok, Promovare LinkedIn, Promovare Twitter, servicii grafica,design logo, brand naming, strategie de brand, Servicii Rebranding, fotografie produs, Servicii copywriting, promovare cu influenceri

Vrei sa lucrezi cu noi? Obtine acum o oferta personalizata pentru servicii creare site web!

Clientii nostri

Servicii creare site web

Ghid Complet pentru creare site web de prezentare

In 2024 vei gasi o multime de designeri care se vor imbulzi sa-ti ofere servicii de creare site web de prezentare. Totusi, sunt putini aceia care iti vor livra un website care si vinde, nu doar arata bine. De aceea, este important ca, inainte sa investesti intr-un website pentru afacerea ta, sa stii la ce sa fii atent si care sunt serviciile ce TREBUIE sa fie incluse in pachetele de web design.

Un website de succes este un website care converteste clientii. Pentru a te asigura ca asta se intampla, un cumuld e factori trebuie luati in considerare. De la design, la continutul original si convingator care este optimizat SEO, la functionalitati, UX, UI si intrumente de analiza. Dupa cum poate banuiesti deja, un designer nu le poate face pe toate. Ce am listat mai sus sunt specialisti diferiti, care lucreaza impreuna pentru livrarea website-ului tau. Stim ca esti tentat sa alegi oferta de pret servicii creare site web cea mai ieftina, dar, in online, un site care nu converteste te va costa enorm pe termen lung. Iti spunem in continuare de ce!

La ce sa fii atent cand platesti pentru servicii creare site web

Website-ul afacerii tale este pilonul principal pe care se sprijina toata strategia ta de promovare. De exemplu, cand vei incepe sa investesti in reclame PPC (Google, Facebook etc.), te vei intreba de ce vizitatorii pentru care platesti nu cumpara, parasesc rapid website-ul, abandoneaza cosurile etc. Vei crede, mai intai, ca problema sta in optimizarea reclamelor, sau, cine stie, poate bugetul nu e suficient. Suplimentezi bugetul, arunci si mai multi bani pe fereastra si tot nimic. Poate produsele/serviciile tale nu sunt populare? Poate-s de vina fotografiile? Poate preturile sunt prea mari? Timpul trece si afacerea ta nu aduce profit. E o situatie pe care o intalnim des. Si, in majoritatea cazurilor, problema este website-ul.

Avem zeci de exemple de antreprenori demoralizati care ne contacteaza plangandu-se de randamentul campaniilor de promovare. Si, la fel de multe exemple sa arate ca doua zile de optimizari la platformele web ale clientilor nostri, cresc imediat comversiile. Uite aici un studiu de caz care arata concret cum o simpla migrare de pe GoMag pe Shopify a crescut vanzarile cu peste 230% in doar 30 de zile. Intelegem: esti antreprenor, nu web developer, deci, este normal sa crezi ca, daca investesti in servicii de creare site web, totul o sa mearga ca pe roate. Dar, realitatea nu este aceasta. Asa ca, hai sa vedem, la ce sa fii atent cand decizi sa lucrezi cu o agentie sau un freelanger pentru crearea site-ului tau web.

1. Experienta si Portofoliul Agentiei

Uite-te intai peste proiectele anterioare pentru a te asigura ca stilul si calitatea lucrarilor se aliniaza cu asteptarile tale. O agentie cu un portofoliu divers si solid este mai probabil sa iti ofere un produs final de calitate. Sfat bonus: daca ai cerut o oferta creare site web fara sa detaliezi proiectul tau si ai si primit-o, fugi de acel prestator de servicii creare site web. Spunem asta pentru ca, fiecare proiect de web design este diferit, fiecare afacere este diferita. Nici un profesionist nu-ti va cere un pret inainte de a de asigura ca intelege nevoie tale, afacerea ta si obiectivele pe care le ai.

2. Functionalitatile Incluse in Proiect

Ca tot am vorbit despre ce trebuie sa includa oferta de servicii creare site web, incepe prin a lista functionalitatile pe care le doresti. Aigura-te ca discuti in detaliu despre lucruri ca: design responsive, viteza de incarcare, cine scrie continutul si cum, stilul de comunicare, optimizare SEO, integrari cu retele sociale, posibilitatea de gestionare a continutului (CMS), si functionalitati de comert electronic, daca este cazul. Clarifica de la inceput ce este inclus in pretul proiectului pentru a evita surprizele neplacute.

3. Procesul de Dezvoltare si Termenele de Livrare

Discuta despre procesul de dezvoltare si termenele de livrare. Este important sa stii cum va decurge proiectul de creare site web, de la faza de planificare si design pana la implementare si testare. Agentia ar trebui sa ofere un calendar clar si realist pentru fiecare etapa a proiectului, asigurandu-se ca site-ul va fi livrat la timp. De exemplu, la BrandLocked, impartim de regula proiectele de creare site web in 5 etape principale: propunere de design, dezvoltare continut, development (implementare design si functionalitati), backend (ce vezi tu/partea de administrare site web) si testare. In toate cele 5 etape, clientii nostri sunt tinuti la curent si pot verifica in timp real progresul muncii noastre.

4. Nivelul specialistilor si nr. celor implicati in proiect

Iti spuneam mai devreme ca un proiect de servicii creare site web NU se poate face in mod profi, doar cu un singur specialist. Chiar daca acesta este super bun la partea de design, nu inseamna ca stie sa faca si o strategie de comunicare, si una de branding, si UX, si continut si SEO. Stim ca multi “specialisti” pretind ca le fac pe toate. Dar, in 15 ani de activitate, din miid e site-uri carora le-am facut redesign, nu am gasit unul singur care sa fii fost facut ok de la inceput de catre un singur specialist. In general, un proiect de web design implica cel putin 4 specialisti care lucreaza impreuna pentru a-ti livra un produs final exceptional.

5. Suportul Tehnic si Mentenanta Post-Lansare

Un site web necesita intretinere continua si actualizari frecvente dupa lansare. Asigura-te, asadar, ca agentia ofera suport tehnic si servicii de mentenanta la un cost pe care ti-l permiti. Este important sa ai un partener de incredere care sa te ajute cu eventualele probleme tehnice si sa asigure functionarea optima a website-ului.

6. Costuri si Transparenta

Transparenta costurilor este cruciala. Solicita un deviz detaliat de servicii creare site web care sa includa toate cheltuielile implicate in procesul de creare a website-ului. Este important sa stii exact pentru ce platesti si sa eviti eventualele costuri ascunse. Un contract clar si bine structurat te poate proteja de eventualele suprize financiare. Ai grija ce semnezi, si citeste clar inainte sa achiti. Daca serviciile din oferta nu sunt listate si in contract, refuza contractul si continua sa cauti un prestator de servicii creare site web de incredere.

7. Optimizare SEO si Performanta

Asigura-te ca agentia include servicii de optimizare SEO inca de la inceputul proiectului. Sigur, SEO este un proces care se face lunar. Dar, este extrem de important sa ai un site web “seo ready”. Ce inseamna asta? Uite doar cateva dintre lucrurile care ar trebui sa-ti fie livrare in pretul de creare site web: viteza de incarcare sub 3 secunde, titluri si descrieri SEO originale si captivante, cuvinte cheie inserate corect in toate paginile (in urma unui audit SEO), continut de calitate optimizat in baza cuvintelor cheie selectate, sitemap, robots.txt, conturi configurate corect pentru Analytics si Search Console. Sunt multe altele care ar trebui sa existe in oferta primita, dar ai grija ca macar acestea sa fie incluse in proiectul tau de creare site web.

promovare online, agentie marketing online, creare site web, creare magazin online, mentenanta site web, app development, reclame google ads, reclame facebook, promovare tiktok, Promovare LinkedIn, Promovare Twitter, servicii grafica,design logo, brand naming, strategie de brand, Servicii Rebranding, fotografie produs, Servicii copywriting, promovare cu influenceri, website

Concluzie - esti gata sa ai un website care vinde?

Daca esti gata sa ai un website care nu doar atrage vizitatori, ci si converteste vizitele in vanzari, este timpul sa colaborezi cu expertii de la BrandLocked. Echipa noastra are o experienta vasta in servicii de creare site web optimizate pentru performanta, SEO si experienta utilizatorului. Prin strategii personalizate si design inovator, ne asiguram ca site-ul tau nu doar ca arata bine, dar functioneaza impecabil si ofera utilizatorilor o experienta de navigare simpla si intuitiva.

La BrandLocked, nu doar construim site-uri web, ci cream platforme digitale care impulsioneaza afacerile spre succes. Fie ca ai nevoie de un site de prezentare, un magazin online sau o platforma complexa, noi iti oferim solutii tailor-made pentru nevoile tale specifice. Contacteaza-ne astazi si lasa-ne sa transformam viziunea ta in realitate, oferindu-ti un website care vinde si contribuie activ la cresterea afacerii tale.

Scroll to Top