RECLAME Google Ads

Vrei sa faci reclame Google Ads? Cu noi ai conversii & ROAS garantat! Si, partea cea mai buna? Ne platesti DOAR 10% din bugetul pe care-l investesti in reclamele Google si pe care-l administram. La BrandLocked ai mai mult decat reclame. Ai un parteneriat echitabil care iti aduce rezultatele pe care ti le doresti!

Rezultate Garantate

Ai obiective mari? Iti garantam contractual atingerea target-urilor setate la inceputul colaborarii. Lucram exclusiv in baza de KPI-uri lunare/trimestriale!

Targhetare Avansată

Implementam in urma unui audit, strategii de targhetare/retarghetare avansate, pentru a ajunge la audiente precise bazate pe locatie, interese, comportament si demografie.

Palnii de Vanzare

Cream palnii de vanzare personalizate (sales funnels) si landing page-uri menite sa converteasca traficul venit din serviciile de publicitate Google Ads.

Optimizare Continua

Utilizam analize detaliate si A/B testing pentru a optimiza continuu campaniile. Furnizam rapoarte detaliate, evidentiind performantele si recomandarile pentru imbunatatiri viitoare.

Reclame Google Ads

Noi setam reclame care iti aduc clienti!

Intr-o lume digitala in continua schimbare, investitia in reclame Google Ads ramane unul dintre cele mai eficiente instrumente de marketing pentru a atrage noi clienti si a creste vizibilitatea afacerii tale. La BrandLocked, oferim servicii complete de gestionare a campaniilor Google Ads, adaptate nevoilor si obiectivelor specifice ale afacerii tale, pentru a te ajuta sa obtii rezultate reale si cuantificabile.

Echipa noastra de specialisti certificati Google Ads utilizeaza expertiza si experienta acumulata pentru a dezvolta campanii care nu doar genereaza clicuri, ci si contribuie la cresterea reala a afacerii dvs. Fie ca doriti sa cresteti vanzarile, sa generati lead-uri sau sa sporiti notorietatea brandului, noi avem solutiile potrivite pentru a va ajuta sa atingeti aceste obiective.

promovare online, agentie marketing online, creare site web, creare magazin online, mentenanta site web, app development, reclame google ads, reclame facebook, promovare tiktok, Promovare LinkedIn, Promovare Twitter, servicii grafica,design logo, brand naming, strategie de brand, Servicii Rebranding, fotografie produs, Servicii copywriting, promovare cu influenceri, website

Reclame Google Ads

Ce includ pachetele noastre?

creare magazin online, creare site web, agentie marketing, servicii promovare

Audit &
Strategie

Analizam website-ul tau, diferentiatorii, piata tinta si competitia pentru a identifica cuvintele cheie care ofera cel mai mare potential de conversie. 

Folosind instrumente avansate si tehnici de data mining, selectam acele cuvinte cheie care nu doar aduc trafic, ci si stimuleaza vanzarile si/sau generarea de lead-uri pentru afacerea ta.

Creare & Optimizare

Redactam anunturi persuasive si atractive, optimizate pentru a imbunatati scorul de calitate si pentru a maximiza CTR-ul (Click-Through Rate). 

Testam constant diferite versiuni ale anunturilor pentru a determina care genereaza cele mai bune rezultate, asigurandu-ne ca mesajul tau capteaza atentia si determina actiunea dorita.

Setare & Monitorizare

Configuram campaniile PPC (Pay-Per-Click) pentru a viza audientele corecte si pentru a obtine un ROI (Return on Investment) optim. 

Monitorizam campaniile zilnic, in timp real, ajustand sumele licitate si strategia de targhetare pentru a maximiza eficienta bugetului publicitar pe care-l administram.

Suport & Rapoarte

Managerul dedicat afacerii tale supravegheaza implementarea strategiei si atingerea obiectivelor, tinandu-te constant la curent.

In plus, lunar avem o sesiune de feedback si iti trimitem un raport detaliat cu rezultatele campaniilor tale, sugestii de imbunatatire si toate activitatile facute de noi pe contul tau.

promovare online, agentie marketing online, creare site web, creare magazin online, mentenanta site web, app development, reclame google ads, reclame facebook, promovare tiktok, Promovare LinkedIn, Promovare Twitter, servicii grafica,design logo, brand naming, strategie de brand, Servicii Rebranding, fotografie produs, Servicii copywriting, promovare cu influenceri

Cine suntem

Pachete COMPLETE de promovare, la preturi accesibile!

Agentia noastra a fost lansata in 2009 in Orlando, Florida, si acum se adreseaza clientilor din intreaga lume din sediile noastre din Europa de Nord si de Est si Statele Unite. Alatura-te si tu celor peste 300 de clienti care si-au crescut profiturile si vizibilitatea lucrand cu noi pentru reclame Google Ads!

De-a lungul anilor, am lucrat atat cu startup-uri cat si companii Fortune 500, din peste 20 de industrii, deci, avem experienta necesara sa-ti aducem rezuktatele dorite!

Preturile noastre

Preturi Reclame Google Ads

Pachet Lead Generation
(ideal pentru site-uri de prezentare)

10%

din bugetul investit de tine in Google Ads
dar nu mai putin de 350€/luna
Taxa set-up (doar prima luna): 2000 lei

Prima luna:

Lunar:

Pachet o singura Reclama
(ideal daca vrei sa testezi Google Ads)

1800 lei

Pretul este valabil doar timp de 30 de zile. Ulterior acestei perioade, va trebuie sa alegi un pachet lunar de servicii!

Pretul nu include optimizare site-ului dvs. In cazul in care identificam ca acesta are probleme care pot impacta negativ reclama, le putem corecta pentru un cost aditional, sau le puteti repara cu echipa care se ocupa de site-ul dvs.

Pachet E-commerce
(ideal pentru magazine online)

10%

din bugetul investit de tine in Google Ads
dar nu mai putin de 500€/luna
Taxa set-up (doar prima luna): 2000 lei

Prima luna:

Lunar:

Portofoliul Nostru

Rezultatele lor...cartea noastra de vizita!

Ajutam companiile ambitioase sa genereze mai mult profit prin cresterea gradului de constientizare, cresterea traficului web, conectarea cu clientii si cresterea vanzarilor!

Ani de Activitate
0 +
CLIENTI MULTUMITI
0 +
EXPERTI MARKTING
0 +
TARI IN CARE LUCRAM
0
promovare online, agentie marketing online, creare site web, creare magazin online, mentenanta site web, app development, reclame google ads, reclame facebook, promovare tiktok, Promovare LinkedIn, Promovare Twitter, servicii grafica,design logo, brand naming, strategie de brand, Servicii Rebranding, fotografie produs, Servicii copywriting, promovare cu influenceri
Vrei sa lucrezi cu noi? Obtine acum o oferta personalizata pentru reclame Google Ads!
Scroll to Top