SERVICII SEO

Cauti servicii SEO care te aduc pe prima pagina a rezultatelor Google.? La BrandLocked avem experienta, expertiza si abilitatile necesare pentru a te clasa inaintea competitorilor tai! Pachetele noastre SEO iti foera GARANTII contractuale trimestriale!

Rezultate Garantate

Ai obiective mari? Iti garantam contractual atingerea target-urilor setate la inceputul colaborarii. Lucram exclusiv in baza de KPI-uri lunare/trimestriale!

Rezultate Masurabile

Nu ne jucam cu banii si timpul tau! rezultatele pe care ti le aducem sunt vizibile, usor de verificat si mai ales, scalabile. La preturi accesibile pentru afacerea ta!

Pachete Complete

Pachetele noastre de servicii SEO includ costul advertorialelor si backlinkurilor de calitate. De asemenea, includem si mentenanta si redesignul website-ului tau!

Raportare Complexa

Ai rapoarte detaliate atat de la Account Manager-ul dedicat afacerii tale, cat si prin platforma noastra SEO dezvoltata exclusiv pentru clientii nostri.

Servicii SEO

Noi te aducem pe prima pagina Google!

Alegerea BrandLocked pentru servicii SEO inseamna sa colaborezi cu o echipa de experti dedicati sa te aduca pe prima pagina Google. Suntem constienti de importanta pozitionarii in topul rezultatelor motoarelor de cautare si aplicam strategii avansate, testate si dovedite pentru a-ti asigura vizibilitate maxima. Abordam fiecare proiect cu o strategie personalizata, care combina optimizarea tehnica, continutul de calitate si link building-ul, toate sustinute de o monitorizare constanta si ajustari continue. Nu ne oprim pana cand nu vedem rezultate concrete, iar succesul tau este obiectivul nostru principal.

La BrandLocked, promisiunea noastra de a te aduce pe prima pagina Google nu este doar un slogan, ci o garantie bazata pe munca si expertiza. Investim timp si resurse in cercetare si dezvoltare pentru a ramane la curent cu schimbarile algoritmilor si pentru a utiliza cele mai noi tehnici si instrumente SEO. Echipa noastra de specialisti in servicii SEO analizeaza in profunzime concurenta si piata specifica pentru a dezvolta o strategie care nu doar te pozitioneaza in top, dar si mentine aceasta pozitie pe termen lung.

app development

Servicii SEO

Ce includ pachetele noastre?

creare magazin online, creare site web, agentie marketing, servicii promovare

Audit &
Strategie

Incepem prin efectuarea unui audit SEO complet al site-ului tau, identificand punctele forte si zonele care necesita imbunatatiri.

Acest audit include analiza tehnica, evaluarea continutului, si revizuirea profilului de backlink-uri pentru a dezvolta o strategie solida si informata. Auditul dureaza 5-7 zile lucratoare si se realizeaza in prima luna contractuala.

Cercetare de Cuvinte Cheie

Realizam o cercetare extinsa de cuvinte cheie pentru a identifica termenii si expresiile care sunt cel mai des utilizate de publicul tau tinta.

Folosind instrumente avansate si tehnici de data mining, selectam acele cuvinte cheie care nu doar aduc trafic, ci si stimuleaza vanzarile si/sau generarea de lead-uri pentru afacerea ta.

Servicii SEO On-Page

Optimizam elementele on-page ale site-ului tau, inclusiv titlurile, meta descrierile, header-ele, si continutul. Include si redesign website daca este nevoie.

In plus, ne asiguram ca fiecare pagina este optimizata pentru cuvintele cheie tinta si ca structura site-ului este prietenoasa pentru motoarele de cautare si pentru vizitatori.

Servicii SEO Tehnic

Abordam aspectele tehnice ale SEO, cum ar fi imbunatatirea vitezei de incarcare a paginilor, optimizarea pentru dispozitive mobile etc.

De asemenea, ne asiguraram ca site-ul este indexat corect de catre motoarele de cautare si Implementam schema markup + alte tehnici avansate pentru a imbunatati vizibilitatea in motoarele de cautare.

Creare
Continut SEO

Dezvoltam si optimizam continut de calitate, care nu doar ca atrage vizitatori, dar ii si convinge sa-ti devina clienti.

Continutul nostru este creat pentru a raspunde nevoilor si intrebarilor publicului tau, imbunatatind in acelasi timp relevanta si autoritatea site-ului in “ochii” motoarelor de cautare. Echipa noastra scrie continut SEO in peste 10 limbi de circulatie internationala.

Link
Building

Construim un profil de backlink-uri puternic si natural, obtinand link-uri de la site-uri de inalta autoritate din industrie. 

Aceasta contribuie la cresterea autoritatii si credibilitatii site-ului tau, ajutandu-te sa obtii pozitii mai bune in rezultatele cautarilor. Pretul advertorialelor si backlinkurilor este inclus in pachete.

Servicii SEO Lunare

Toate pachetele noastre de servicii SEO au preturi lunare avantajoase, care nu-ti compromit bugetul.

Pentru ca 50% din procesul SEO este facut doar in prima luna, vei plati un pret pentru aceasta, iar in lunile urmatoare vei achita un pret semnificativ mai mic, doar pentru mentenanta, strategia de backlinks si optimizarile SEO lunare.

Raportare
lunara

Monitorizam constant performanta SEO a site-ului tau si oferim rapoarte detaliate care evidentiaza progresele realizate si rezultatele obtinute. 

Folosim aceste date pentru a ajusta si imbunatati continuu strategiile noastre, asigurandu-ne ca obtii cele mai bune rezultate posibile, si ca atingem targeturile setate la inceputul colaborarii.

Cine suntem

Pachete COMPLETE de servicii SEO, la preturi accesibile!

Agentia noastra a fost lansata in 2009 in Orlando, Florida, si acum se adreseaza clientilor din intreaga lume din sediile noastre din Europa de Nord si de Est si Statele Unite. Alatura-te si tu celor peste 300 de clienti care si-au crescut profiturile si vizibilitatea lucrand cu noi pentru servicii SEO!

De-a lungul anilor, am lucrat atat cu startup-uri cat si companii Fortune 500, din peste 20 de industrii, deci, avem experienta necesara sa-ti aducem rezuktatele dorite!

Preturile noastre

Preturi Servicii SEO

Pachet Economy
(ideal pentru site-uri de prezentare cu competitie mica/medie si max. 10 pagini)

2000 lei

Pretul este lunar. In prima luna vei plati DOAR un pret unic de set-up intre 3000-4000 lei, in functie de marimea site-ului, stadiul actual si nivelul competitiei.

Prima luna:

Lunar:

Pachet GOLD
(ideal pentru site-uri de prezentare cu competitie medie/mare) si max. 25 de pagini

3000 lei

Pretul este lunar. In prima luna vei plati DOAR un pret unic de set-up intre 4000-6000 lei, in functie de marimea site-ului, stadiul actual si nivelul competitiei.

Prima luna:

Lunar:

Pachet E-COMMERCE
(pentru magazine online Shopify, Woo, GoMag, OpenCart cu max. 500 produse)

6000 lei

Pretul este lunar. In prima luna vei plati DOAR un pret unic de set-up intre 7500-10000 lei, in functie de marimea site-ului, stadiul actual si nivelul competitiei.

Prima luna:

Lunar:

Portofoliul Nostru Servicii SEO

Rezultatele lor...cartea noastra de vizita!

Prin servicii SEO, ajutam companiile ambitioase sa genereze mai mult profit! Cresem gradul de constientizare, crestem traficul web si vanzarile!

Ani de Activitate
0 +
CLIENTI MULTUMITI
0 +
EXPERTI MARKTING
0 +
TARI IN CARE LUCRAM
0
promovare online, agentie marketing online, creare site web, creare magazin online, mentenanta site web, app development, reclame google ads, reclame facebook, promovare tiktok, Promovare LinkedIn, Promovare Twitter, servicii grafica,design logo, brand naming, strategie de brand, Servicii Rebranding, fotografie produs, Servicii copywriting, promovare cu influenceri
Vrei sa lucrezi cu noi? Obtine acum o oferta personalizata pentru servicii SEO!
Scroll to Top