Studiu de caz: articole presa internationala

Client: The Diplomatic Affairs
Platforma: https://www.thediplomaticaffairs.com/
Piata tinta: Europa

Servicii Oferite: Web Development, Content Marketing
Perioada colaborare: in derulare (14+ luni)

Proiectul pe scurt: The Diplomatic Affairs este o platforma de presa online dedicata analizei si discutiilor pe teme de politica, psihologie, economie, IT si cultura. Proiectul este un think tank realizat in colaborare cu Camera de Comert din Geneva. Colaborarea cu BrandLocked a avut ca obiectiv principal crearea unei prezente online robuste si atragerea unui public larg si angajat prin strategii eficiente de content marketing.

Aici 2 specialisti din echipa noastra sunt editori si scriu lunar articole si op-eds pe subiecte diverse, de la politica, psihologie, economie, IT si cultura. De asemenea, noi ne ocupam si de comunicarile si strategia online a World Academy Of Economic Diplomacy, un ONG creat de Diplomatic Affairs in cooperare cu Parlamentul European.

Servicii si Strategii Implementate

Echipa BrandLocked a dezvoltat o platforma moderna si intuitiva pentru The Diplomatic Affairs, care permite o navigare usoara si o experienta de utilizare optimizata. Site-ul este proiectat pentru a fi accesibil pe toate dispozitivele, asigurand o vizibilitate maxima si o interactiune fluida cu continutul publicat. Doi specialisti din echipa BrandLocked sunt editori pentru The Diplomatic Affairs, responsabilitatea lor fiind de a scrie lunar articole si op-eds pe diverse subiecte relevante pentru audienta europeana. Temele abordate includ politica, psihologie, economie, IT si cultura, asigurand un continut diversificat si captivant care atrage si retine cititorii.

BrandLocked gestioneaza si comunicarile si strategia online a World Academy Of Economic Diplomacy, un ONG creat de Diplomatic Affairs in cooperare cu Parlamentul European. Aceasta implicare asigura coerenta mesajelor si promoveaza initiativele ONG-ului la un nivel international.

Rezultate notabile:

Cresterea Traficului Web: strategia de content marketing implementata de BrandLocked a adus The Diplomatic Affairs peste 14.000 de vizite pe luna. Acest trafic consistent demonstreaza eficienta si atractivitatea continutului publicat, contribuind semnificativ la vizibilitatea platformei in peisajul media european.

Venituri din Reclame: platforma genereaza peste 10.000 EUR pe luna din reclame, evidentiind succesul monetizarii traficului si relevanta site-ului pentru advertiseri. Aceasta a fost posibila prin atragerea unui public tinta bine definit si prin oferirea unui continut de calitate care mentine vizitatorii angajati.

Intarirea Prezentei ONG-ului: gestionarea comunicarilor si strategiei online pentru World Academy Of Economic Diplomacy a crescut vizibilitatea si impactul initiativelor ONG-ului, promovand colaborarea si dialogul la nivel european.

promovare online, agentie marketing online, creare site web, creare magazin online, mentenanta site web, app development, reclame google ads, reclame facebook, promovare tiktok, Promovare LinkedIn, Promovare Twitter, servicii grafica,design logo, brand naming, strategie de brand, Servicii Rebranding, fotografie produs, Servicii copywriting, promovare cu influenceri
Vrei sa lucrezi cu noi? Obtine acum o oferta personalizata!

Vezi si alte studii de caz

Scroll to Top